Chisomo II

Terugblik op een geslaagd 2019!

Er is weer een jaartje voorbij. Met Schools for Malawi vzw, komen we nu stilletjes aan ons 3 jarig bestaan in juni. Tijd om even terug te blikken op het afgelopen jaar.

Het voorbije jaar hadden we maar liefst 4 activiteiten op onze kalender staan. Zo hadden we onze jaarlijkse quiz in ’t Parkske, een benefietoptreden met zangkoor Hei Pasoep in de Mark Liebrecht schouwburg, een infostand op een tuinconcert van de Leuvense band Stadswacht en in november nog onze paella avond in JH Sorm. Het benefietoptreden en het tuinconcert waren uitzonderlijke activiteiten, georganiseerd om extra geld in te zamelen na de doortocht van Cycloon Idaï.

Het afgelopen jaar hebben we niet enkel met onze activiteiten meer geld kunnen inzamelen. We hebben ook veel meer aan donaties ontvangen in 2019. Met Schools for Malawi hebben we dan ook veel meer kunnen realiseren in het project dan de jaren daarvoor. In 2017 hebben we 430€ kunnen besteden in het project, in 2018 groeide onze financiële steun tot 1 436€. Het afgelopen jaar hebben we maar liefst 6 343€ aan steun in Malawi kunnen gebruiken. Dit is ook dankzij de projecten steun van de Stad Mortsel. Dit jaar is dit bedrag integraal gebruikt voor een duurzaam landbouw project in de kleuterschooltjes. Ook voor volgend jaar hebben we project subsidies ontvangen van de Stad Mortsel. In 2020 zal dit bedrag gaan naar opleidingen voor de juffen van de 17 kleuterschooltjes.

Jaar na jaar kunnen we meer realiseren in het kleuterscholen project. Dankzij jullie steun op onze activiteiten en via jullie donaties, bedankt daarvoor. Hopelijk kunnen de kleuters, de juffen en de dorpsgemeenschappen op uw steun blijven rekenen.

Gelukkig Nieuwjaar en tot in 2020!

Noteer alvast in uw agenda :
9 mei 2020 – Quiz in ’t Parkske
5 december 2020 – spaghetti avond in ’t Parkske

Werken aan het dak van kleuterschool Milala fase 2

In een tweede fase is de nieuwe houten dakconstructie gemonteerd. ...
Read More →

Werken aan het dak van kleuterschool Nkokodzi

Het dak van kleuterschool Nkokodzi is bijna volledig hersteld.  De ...
Read More →

Werken aan het dak van kleuterschool Tiyanjane fase 1

Het beschadigde dak van het school -en keukengebouwtje Tiyanjane, is ...
Read More →

Help us to rebuild schools, setting up food aid programs & improving the average health conditions in Malawi.

Schools For Malawi VZW is a fundraising organisation, dedicated to support pre-schools in TA Kuntaja region, Malawi.
Shopping Cart
Scroll to Top